Gresie portelanata

Gresie portelanata

Acolo unde architectura intalneste ceramica

Ceramica portelanata este un material extrem de rezistent cu o suprafata care nu este afectata nici chiar de cele mai extreme conditii de exploatare.

Datorita tehnologiei extrem de evoluate si a materiei prime de calitate, producatorii Italieni pot obtine produse cu un design uimitor si cu o rezistenta remarcabila, produse ce raspund celor mai exigente necesitati arhitecturale.

Imbinand tehnologia de cel mai inalt nivel, rafinamentul aspectului de marmura si naturaletea pietrelor obtinem un material cu o valoare estetica exceptionala.

Pentru a exprima eleganta, ceramica portelanata cu aspect de piatra sau marmura paote fi produsa intr-o gama bogata de culori cu textura mata, lucioasa sau chiar antiderapanta.

Materialul este complet rezistent la pete și stropi , ceea ce-l face un produs ideal pentru cele mai solicitate camere, cum ar fi baia si bucataria.

Acest tip de material reinventeaza practic naturaletea si stralucirea pietrelor naturale , creand ambiente incantatoare atemporale cu un caracter extrem de puternic.

Cu o gama extrem de larga de dimensiuni, de la 30x60cm, 60x60cm sau 90x90cm pana la placi impresionante de  100x150cm sau chiar 150x300cm sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior, in spatii rezidentiale si comerciale.

Fiecare bucata este unica, cu o varietate naturala uimitoare ce ofera nenumarate optiuni de design pentru placarea peretilor si a pardoselilor  cu placi de diferite dimensiuni, mozaic 3D sau chiar si materiale incizate cu jet de apa.

Aspectul natural al placilor ceramice si functionalitatea acestora sunt avantaje evidente aduse atat design-ului spatiului cat si utilizarii acestuia. Se obtine astfel o amenajare primitoare, foarte usor de exploatat si intretinut.

Va asteptam in showroom-ul nostru din Home Design Mall , Bulevardul Ghencea nr. 126-132 , sector 6, Bucuresti